Anbefalt psykolog i Oslo

Anbefalt psykolog i Oslo

Se hva andre sier om sin erfaring med Psykologen i Oslo.

PARTERAPI

Parterapi för oss
Vi hade en uppfattning om att parterapi var bara för par med stora problem. Så när den ena av oss hade börjat med individuell terapi och ville ta med partnern i anbefallning av psykologen så var vi till en början väldigt skeptiska. Vi som var nykära och bara hade varit tillsammans i några månader hade väl inte behov av ”något sådant.”
Första timmen vi var på kändes till en start väldigt spännande men samtidigt lite skrämmande. Vi var dock öppna och nyfikna på vad vi skulle få ut av det och hittade tidigt vad vi ville prata om.
Med hjälp av psykologen var det enkelt och tryggt att föra samtalet vidare. Vi fick hjälp att öppna oss för varandra och dela med oss av saker som vi inte visste var viktiga eller visste att vi ens kände. Parterapi var så mycket mer givande än vi någonsin trodde att det skulle vara.
Under terapin fick vi hjälp att sätta ord på våra tankar, att ifrågasätta vårt beteende och få förståelse för den andra partnerns situation. Psykologen har hjälpt oss att se till bägges behov i de problem som har uppstått oavsett vad/vem som orsakat situationen. Det har gett oss en fin balans i vårt förhållande där vi har lärt oss att alltid se till bägges behov.
Vi har nu gått i parterapi i runt ett års tid. Det här året har utvecklat vårt förhållande och oss själva något enormt. Vi har fått vägledning och inspiration till att prata med varandra på ett ärligare sätt och även förstått hur viktigt det är att vara öppen med vad vi känner.
Eftersom att vi började så pass tidigt i vårt förhållande med parterapi känner vi att vi har en stabil grund att stå på. Vi har nu de verktygen vi behöver för att lösa saker på egen hand. Vi har lärt känna varandra men framförallt oss själva. Vi förstår varför vi fungerar som vi gör och kan därför förebygga problem.
Vad vi än har tagit upp i par terapin har vi alltid känt oss förstådda och psykologen har sett till våra respektive behov utan att döma oss. Det har gjort att vi vågar vara fullt ut ärliga under parterapin vilket har gjort oss trygga både under terapin och i vardagen.
Vi har fortfarande perioder som är väldigt bra men även dåliga. Vi känner att vi fortfarande har saker att jobba på, men med den hjälp vi har fått känner vi oss numera både stabila och trygga i vetskapen om att vi alltid kan lösa allt vad det än gäller!
– 20/06/15

Vi (par) är jätte nöjd med att ha dig som vår psykolog 🙂

IDIVIDUAL TERAPI

Når man har motgang i livet å tenker destruktivt om seg selv, får selvfølelsen en knekk. Utrolig støttende å ha noen å gå til som bryr seg, å ser meg for den jeg er, og hva jeg kan jobbe med videre, for å bli hel. Jeg fikk mestringsfølelse, å troen tilbake, samtidig som jeg fikk ankerfeste og tryggheten tilbake. Virkelig godt å bli sett som det mennesket jeg er, og samtidig bli utfordret, der det trengtes. En veiviser å støtte i livet, når ting gikk i stå. Tusen takk Krisztina, for støtte, motivasjon, å utfordringene du ga meg. – 20/06/15

[Web-Dorado_Zoom]

Hei! Takk for sist og fin time. Hadde en god erfaring i går med tanke på å bli bevisst og akseptere ting. Føltes veldig bra sammenliknet med å bare kjøre på! 🙂

Vil også komplimentere deg på hvor god du er i dette! Det er helt phenomenalt hvor fort du klarer å forstå en annen person og hvordan du tar det videre. En måte å forklare det på er at i timene dine går man i slags følelsesmessige “reiser”, ikke bare en samtale.

Jeg opplever at psykologen gir av seg selv, også som privatperson. Psykologen har fortalt litt om seg selv oppi alt dette med meg, og det setter jeg pris på. Det opplever jeg at gjør vårt «forhold» mer personlig, noe som får meg til å føle meg mer vel, og gjør det lettere å snakke.

Krisztina Lurås har en unik egenskap til å se og forstå personer. Dette fører til at man kan være fullstendig komfortabel og fri til å være seg selv, som igjen åpner for enorm fremgang. Man kan føle at hun innlever seg i situasjonen og ønsker ditt beste på et menneskelig nivå

This video testimonial is made from a written feedback from one of our client’s. The person in the video is not the client. She is an actor. Especially made for those with reading difficulties.

The Psychologist in Oslo.

Takk for at du så meg og trodde på meg og for at du ga meg muligheten til å kunne gjøre det samme. Takk for at du har møtt meg med ydmykhet, forståelse, tillit og respekt, slik at jeg kunne innse at det er sånn jeg ønsker å bli møtt av meg selv og av andre.

Jeg er veldig fornøyd med psykologtjenesten. Opplevde en psykolog som tok meg på alvor og følte meg derfor fort trygg. En god psykolog som jeg følte så meg som menneske, og hjalp meg mye etter få timer

Takk for en veldig fin time i dag. Jeg følte meg sterkere etterpå, og har fått et mer positivt syn, både på meg selv og situasjonen rundt

Det hjalp veldig med timen, og ting går foreløpig overraskende fort framover. Takk!

Jeg har bare et ord å si…Respekt. Foruten din brede kompetanse, ga den sterk uttrykk for din visjon og medmenneskelige kvaliteter

Takk for en fin terapitime og et fantastisk fint møte i dag. Du er inspirerende…

Takk, jeg kjenner meg veldig vital etter timen i dag

[Web-Dorado_Zoom]

Hvorfor du bør velge Psykologen i Oslo

ENKELT Å BESTILLE TIME

Psykolog i Oslo med online booking system. Book prøvetime idag!

ONLINE BOOKING

Du kan enkelt bestille time hos din psykolog med vårt online bookingsystem. Den fungerer like bra på din mobiltelefon som på din pc eller nettbrett.

CHAT & FORUM

Trenger du noen å snakke med? Chat gratis med psykolog eller psykologistudenter.

VI ER HER FOR Å LYTTE

Vil du snakke? Kom i kontakt med noen som virkelig vil lytte. Gratis og konfidensielle samtaler med psykolog eller psykologistudenter ved Psykologen i Oslo. Les mer..

SENTRALT I OSLO

Du finner oss midt i Oslo på Grünerløkka. Kort vei til buss, trikk og parkering.

LANDSDEKKENDE PSYKOLOGTJENESTER

Ikke i Oslo? Hvorfor ikke sitte komfortabelt i din egen sofa og snakke med psykologen på Skype! Ute på reise og trenger en kort prat med din psykolog? Vi er på Skype og tlf.

KORT ELLER INGEN VENTETID

Vi leverer rask tilgang til private psykologtjenester. Landsdekkende online terapi via Skype.

TERAPI PÅ DAGEN VIA SKYPE & TELEFON

Hos Psykologen i Oslo kan du forvente profesjonell og personlig psykolog tjenester med kort eller ingen ventetid.

Å finne den rette psykologen

Å ta det første skrittet å gjøre en avtale hos en psykolog kan oppleves som forvirrende, stressende og i noen tilfeller en skremmende prosess. Psykologen i Oslo er her for å lytte og fortjene din tillit. Nå kan du bestille prøvetime til redusert pris. Vi svarer mer enn gjerne på alle spørsmål.

PSYKOLOGEN I OSLO, PSYKOLOG FOR ALLE

Kom i kontakt med oss

Ofte Stilte Spørsmål

Det er mange spørsmål om prosessen med psykologtjenester og psykoterapi. I vår FAQs, svarer vi på de vanligste spørsmålene. Hvis du ønsker å stille oss spørsmål, kan du bruke vårt kontaktskjema, chat eller forum.

CHAT
Forum
FAQ’s

Hva kundene sier om Psykologen i Oslo

Redan efter första besöket upplevde jag att Krizstina förstod vad jag menade och hjälpte mig att se bakom tankar och känslor vilket gav mig, och fortfarande ger mig, en aha-känsla och något att fundera vidare på.
Takk for en veldig fin time i dag. Jeg følte meg sterkere etterpå og har fått et mer positivt syn, både på meg selv og situasjonen rundt.
Vil også komplimentere deg på hvor god du er i dette! Det er helt phenomenalt hvor fort du klarer å forstå en annen person og hvordan du tar det videre. En måte å forklare det på er at i timene dine går man i slags følelsesmessige “reiser”, ikke bare en samtale.
Jeg opplever at psykologen gir av seg selv, også som privatperson. Psykologen har fortalt litt om seg selv oppi alt dette med meg, og det setter jeg pris på. Det opplever jeg at gjør vårt «forhold» mer personlig, noe som får meg til å føle meg mer vel, og gjør det lettere å snakke.
Vil også komplimentere deg på hvor god du er i dette! Det er helt phenomenalt hvor fort du klarer å forstå en annen person og hvordan du tar det videre. En måte å forklare det på er at i timene dine går man i slags følelsesmessige “reiser”, ikke bare en samtale.
Book prøvetime online idag!

Unikt tilbud! Prøvetime med rabatt ut sommeren!

En innledende prøvetime med rabatt uten noen forpliktelser. Dette gir deg en sjanse til å diskutere om terapi er riktig for deg før du forplikter deg til ytterligere terapi. Vi skreddersyr terapi til hver enkeltes behov.
Psykologen i Oslo – Psykolog for alle!Book prøvetime online idag!