Selvutvikling Psykolog Oslo

Selvutvikling- redefinere hvem du er?

If you don’t define yourself for yourself, you will be crushed into other people’s fantasies of you and be beaten alive.

Hva er selvutvikling?

Selvutvikling er praksisen som hjelper deg med å få større klarhet, innsikt, tillit og tiltro til deg selv til å kunne overvinne eventuelle hindringer du kan komme til å møte på i gjennom livet, om det er i relasjoner med andre mennesker, i karriere sammenheng eller rett og slett med tanke på hvordan få mest mulig ut av livet. Å jobbe med seg selv og sin egen utvikling er også viktig for å klargjøre for seg selv hva som gir mening i livet, hvilken visjoner man har, men også for å finne ut av aspirasjoner og målsettinger og finne veien mot å kunne oppnå disse målene.

I dagens komplekse, dynamiske og stadig skiftende samfunn der endring nærmest er det eneste konstante, kan man fort oppleve at man mister fotfeste, troen eller følelsen av mening med noe som en gang betydde. Det er ikke uvanlig å oppleve at man kommer til et veiskille i livet hvor man trenger hjelp til å finne ut av hvem man har blitt, hvordan man har kommet hit og hvor man ønsker å gå i fremtiden for å finne mening og lykke.

Vanlige grunner til at man ønsker å jobbe med selvutvikling kan være kan være at man nettop har etablert seg i et nytt, spennende men utfordrende forhold og du ønsker å finne ut av hvordan du kan forbedre deg og lære av tidlige feil, kanskje du ønsker å oppnå nye mål men ikke helt vet hvordan.  Mange ønsker å finne en bedre balanse mellom privatlivet og karriere, jobb og hjem, eller bare prøver å forbedre relasjoner. For noen kan det handle om et ønske om å gjenfinne meningen med livet, få hjelp til å finne ut av nye visjoner og hva man kunne tenke seg å oppnå nå og videre.

Ved å snakke med en profesjonell psykolog om utfordrende eksistensielle spørsmål, vil du være i stand til å finne ut av hva som gir mening til livet ditt her og nå, hvordan du kan oppnå lykke som varer.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi motiverer deg til å definere dine visjoner og mål, utfordrer deg til å etablere oppnåelige mål og finne ut av hva som kan være hindere på veien, gi potente verktøy og profesjonell hjelp til å utvikle konkrete planer for at du skal kunne leve opp til dine potensialer og oppnå dine mål.

Hva kan du oppnå med selvtvikling fokusert terapi?

  • Få større klarhet i og dypere forståelse av dine nåværende omstendigheter og utfordringer
  • Bli bevisst på barrierer som hindrer endringen du ønsker
  • Få hjelp til å fjerne negative tanker og tankemønstre som opprettholder problemer, konflikter, ulykkelighet og misnøye
  • Kartlegge nye kort-midveis og langsiktige mål
  • Bli utfordret, få økt fokus, motivasjon,  og selvtillit til å komme i gang med nye prosjekter
  • Flytte fokus fra tenkning til handling
  • Få profesjonell hjelp til å skreddersy og utvikle en personlig handlingsplan
  • Få tilbud om oppfølging av støtte underveis

[Web-Dorado_Zoom]

Hvorfor du bør velge Psykologen i Oslo

ENKELT Å BESTILLE TIME

Psykolog i Oslo med online booking system. Book prøvetime idag!

ONLINE BOOKING

Du kan enkelt bestille time hos din psykolog med vårt online bookingsystem. Den fungerer like bra på din mobiltelefon som på din pc eller nettbrett.

CHAT & FORUM

Trenger du noen å snakke med? Chat gratis med psykolog eller psykologistudenter.

VI ER HER FOR Å LYTTE

Vil du snakke? Kom i kontakt med noen som virkelig vil lytte. Gratis og konfidensielle samtaler med psykolog eller psykologistudenter ved Psykologen i Oslo. Les mer..

SENTRALT I OSLO

Du finner oss midt i Oslo på Grünerløkka. Kort vei til buss, trikk og parkering.

LANDSDEKKENDE PSYKOLOGTJENESTER

Ikke i Oslo? Hvorfor ikke sitte komfortabelt i din egen sofa og snakke med psykologen på Skype! Ute på reise og trenger en kort prat med din psykolog? Vi er på Skype og tlf.

KORT ELLER INGEN VENTETID

Vi leverer rask tilgang til private psykologtjenester. Landsdekkende online terapi via Skype.

TERAPI PÅ DAGEN VIA SKYPE & TELEFON

Hos Psykologen i Oslo kan du forvente profesjonell og personlig psykolog tjenester med kort eller ingen ventetid.

Å finne den rette psykologen

Å ta det første skrittet å gjøre en avtale hos en psykolog kan oppleves som forvirrende, stressende og i noen tilfeller en skremmende prosess. Psykologen i Oslo er her for å lytte og fortjene din tillit. Nå kan du bestille prøvetime til redusert pris. Vi svarer mer enn gjerne på alle spørsmål.

PSYKOLOGEN I OSLO, PSYKOLOG FOR ALLE

Kom i kontakt med oss

Ofte Stilte Spørsmål

Det er mange spørsmål om prosessen med psykologtjenester og psykoterapi. I vår FAQs, svarer vi på de vanligste spørsmålene. Hvis du ønsker å stille oss spørsmål, kan du bruke vårt kontaktskjema, chat eller forum.

CHAT
Forum
FAQ’s

Hva kundene sier om Psykologen i Oslo

Redan efter första besöket upplevde jag att Krizstina förstod vad jag menade och hjälpte mig att se bakom tankar och känslor vilket gav mig, och fortfarande ger mig, en aha-känsla och något att fundera vidare på.
Takk for en veldig fin time i dag. Jeg følte meg sterkere etterpå og har fått et mer positivt syn, både på meg selv og situasjonen rundt.
Vil også komplimentere deg på hvor god du er i dette! Det er helt phenomenalt hvor fort du klarer å forstå en annen person og hvordan du tar det videre. En måte å forklare det på er at i timene dine går man i slags følelsesmessige “reiser”, ikke bare en samtale.
Jeg opplever at psykologen gir av seg selv, også som privatperson. Psykologen har fortalt litt om seg selv oppi alt dette med meg, og det setter jeg pris på. Det opplever jeg at gjør vårt «forhold» mer personlig, noe som får meg til å føle meg mer vel, og gjør det lettere å snakke.
Vil også komplimentere deg på hvor god du er i dette! Det er helt phenomenalt hvor fort du klarer å forstå en annen person og hvordan du tar det videre. En måte å forklare det på er at i timene dine går man i slags følelsesmessige “reiser”, ikke bare en samtale.
Book prøvetime online idag!

Unikt tilbud! Prøvetime med rabatt ut sommeren!

En innledende prøvetime med rabatt uten noen forpliktelser. Dette gir deg en sjanse til å diskutere om terapi er riktig for deg før du forplikter deg til ytterligere terapi. Vi skreddersyr terapi til hver enkeltes behov.
Psykologen i Oslo – Psykolog for alle!Book prøvetime online idag!