Profesjonell Psykolog hjelp i Oslo

Profesjonell Psykolog hjelp i Oslo

Livet er for oss alle i konstant bevegelse fullt av endringer, uforutsette hendelser og utfordringer som kommer vår vei. Og det er på en måte normalt og slik livet skal være. Et prinsipielt faktum er at selve livet er endring, og slik sett er endring og endringsprosesser noe vi må akseptere og lære å forholde oss til og mestre. Å gi slipp er ikke lett og noe alle og enhver av oss opplever som vanskelig. Men vi glemmer ofte at for at nye dører kan åpne seg så må vi noen ganger lukke gamle, og faktisk ‘slippe taket’.

I følge Folkehelseinstituttet vil ca halve befolkningen i løpet av livet ha en psykisk lidelse. Men for mange av oss dreier dette seg om en forbigående tilstand!

Som oftest opplever vi dette som tap med mye smerte, sorg og tristhet. Men faktisk, så kan vi tillate oss selv til å se dette også fra andre perspektiv, og heller tolke slike livs kriser og brudd som nye muligheter, som bl a muligheter for å lære noe nytt oss selv, våre hittil ubrukte og ukjente potensialer, resiliens, kreativitet og åndelig vekst. Nettopp denne aksepten byr på mange utfordringer da noe av det vi frykter aller mest er det ‘ukjente’. Utfordringen blir hvordan vi møter, forholder oss til og ‘tar i mot’ disse ofte kontrastfylte opplevelsene, altså hvordan vi beveger oss ut i ‘ukjente farvann’ hva gjelder følelser, til da ukjente, fremmede og ofte skremmende tanker, reaksjoner, handling-og handlingsmønstre.

Det er helt naturlig og normalt at vi kan oppleve at disse endringene kan bringe oss ut av psykisk balanse. Alle opplever vi tidvis motgang og motløshet, livskriser og livsstilsproblematikk, tap og sorg, manglende livsglede og vitalitet, samlivsbrudd og problemer i parforhold, problemer med selvtillit og selvfølelse, negative tanker, tristhet og nedstemthet, sinne, vanskeligheter i familie og på jobb, vår rolle som pårørende til personer som har det vanskelig, blir rammet av sykdom osv .Ofte kan man føle at man rett og slett mister fotfeste en stund, og da kan det være svært vanskelig å se løsninger og finne veien videre. Det er i slike livsfaser og øyeblikk som krever store livsbeslutninger at det kan være til stor hjelp og støtte å ha noen man kan stole på og som er der for en og som man kan utforske dette sammen med for å finne løsninger og skape endring- og endringsprosesser som varer.
Kanskje opplever man at man ikke har de største problemene å snakke om, men allikevel har et ønske om å bli inspirert til å utvikle seg, oppnå større grad av personlig vekst og gjøre små og store endringer i livet, som med sikt kan utgjøre en stor forskjell i opplevelsen av livskvalitet, vitalitet, og generell psykisk og fysisk helse og velvære. Og ikke minst, så kan en slik genuin kontakt bidra til en større grad av positive opplevelser som tilhørighet, tilstedeværelse, aksept for den man er.
I min praksis arbeider vi med en rekke ulike problemstillinger og det er det aktuelle og individuelle problemet som styrer hvilke metoder og terapiformer vi velger. Til min praksis kan du komme enten du har en diagnose du ønsker behandling for eller om du føler du er kommet inn i mønstre du ønsker å bryte ut av.

Hva slags problemer kan du henvende deg med til Psykologen i Oslo?

Vi tar i mot ungdom, studenter, voksne, single, par og eldre med et bredt spekter av vansker. Typiske bakgrunn for samtaler kan ofte rett og slett være et ønske og behov for å oppleve ‘å bli sett og hørt’ i en trygg og varm kontekst hvor man blir godt tatt vare på som klient og som medmenneske. Andre vanlige grunner til henvendelse kan være depresjon/nedstemthet, en indre uro, motløshet og manglende motivasjon, bekymringer og stress, søvnvansker, angst, utbrenthet, relasjons- og samlivsvansker, ensomhet, selvfølelsesproblematikk og usikkerhet knyttet til livsvalg, livskriser og krisehåndtering, opplevelser knyttet til tap og sorg, behov for å forsone seg med noe fra fortiden, tilgivelse, m.m.

Hvis du er i tvil om vårt tilbud passer for deg, er du velkommen til å ringe for å ta en uformell prat og avklare dette.

[Web-Dorado_Zoom]

Hvorfor du bør velge Psykologen i Oslo

ENKELT Å BESTILLE TIME

Psykolog i Oslo med online booking system. Book prøvetime idag!

ONLINE BOOKING

Du kan enkelt bestille time hos din psykolog med vårt online bookingsystem. Den fungerer like bra på din mobiltelefon som på din pc eller nettbrett.

CHAT & FORUM

Trenger du noen å snakke med? Chat gratis med psykolog eller psykologistudenter.

VI ER HER FOR Å LYTTE

Vil du snakke? Kom i kontakt med noen som virkelig vil lytte. Gratis og konfidensielle samtaler med psykolog eller psykologistudenter ved Psykologen i Oslo. Les mer..

SENTRALT I OSLO

Du finner oss midt i Oslo på Grünerløkka. Kort vei til buss, trikk og parkering.

LANDSDEKKENDE PSYKOLOGTJENESTER

Ikke i Oslo? Hvorfor ikke sitte komfortabelt i din egen sofa og snakke med psykologen på Skype! Ute på reise og trenger en kort prat med din psykolog? Vi er på Skype og tlf.

KORT ELLER INGEN VENTETID

Vi leverer rask tilgang til private psykologtjenester. Landsdekkende online terapi via Skype.

TERAPI PÅ DAGEN VIA SKYPE & TELEFON

Hos Psykologen i Oslo kan du forvente profesjonell og personlig psykolog tjenester med kort eller ingen ventetid.

Å finne den rette psykologen

Å ta det første skrittet å gjøre en avtale hos en psykolog kan oppleves som forvirrende, stressende og i noen tilfeller en skremmende prosess. Psykologen i Oslo er her for å lytte og fortjene din tillit. Nå kan du bestille prøvetime til redusert pris. Vi svarer mer enn gjerne på alle spørsmål.

PSYKOLOGEN I OSLO, PSYKOLOG FOR ALLE

Kom i kontakt med oss

Ofte Stilte Spørsmål

Det er mange spørsmål om prosessen med psykologtjenester og psykoterapi. I vår FAQs, svarer vi på de vanligste spørsmålene. Hvis du ønsker å stille oss spørsmål, kan du bruke vårt kontaktskjema, chat eller forum.

CHAT
Forum
FAQ’s

Hva kundene sier om Psykologen i Oslo

Redan efter första besöket upplevde jag att Krizstina förstod vad jag menade och hjälpte mig att se bakom tankar och känslor vilket gav mig, och fortfarande ger mig, en aha-känsla och något att fundera vidare på.
Takk for en veldig fin time i dag. Jeg følte meg sterkere etterpå og har fått et mer positivt syn, både på meg selv og situasjonen rundt.
Vil også komplimentere deg på hvor god du er i dette! Det er helt phenomenalt hvor fort du klarer å forstå en annen person og hvordan du tar det videre. En måte å forklare det på er at i timene dine går man i slags følelsesmessige “reiser”, ikke bare en samtale.
Jeg opplever at psykologen gir av seg selv, også som privatperson. Psykologen har fortalt litt om seg selv oppi alt dette med meg, og det setter jeg pris på. Det opplever jeg at gjør vårt «forhold» mer personlig, noe som får meg til å føle meg mer vel, og gjør det lettere å snakke.
Vil også komplimentere deg på hvor god du er i dette! Det er helt phenomenalt hvor fort du klarer å forstå en annen person og hvordan du tar det videre. En måte å forklare det på er at i timene dine går man i slags følelsesmessige “reiser”, ikke bare en samtale.
Book prøvetime online idag!

Unikt tilbud! Prøvetime med rabatt ut sommeren!

En innledende prøvetime med rabatt uten noen forpliktelser. Dette gir deg en sjanse til å diskutere om terapi er riktig for deg før du forplikter deg til ytterligere terapi. Vi skreddersyr terapi til hver enkeltes behov.
Psykologen i Oslo – Psykolog for alle!Book prøvetime online idag!